KARS / SARIKAMIŞ - Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Anadolu Lisesi

May

10/B SINIFI ÖĞRENCİLERİ BEDEN EĞİTİMİ DERSİ PERFORMANS ÖDEVLERİNİ SERGİLEDİLER.

May

11. sınıflar arasında İngilizce bilgi yarışması yapıldı.

May

İkinci Erken Yaşta Zorla Evliliklerle Mücadele Kars Eylem Planı Kapsamında Riskli gruplara Yönelik  Kız Öğrencilere Bilgilendirme Semineri Yapıldı.

May

10/A sınıfı Beden Eğitimi dersi performans ödevlerini sergilediler.

BAHÇEMİZ YEŞİLLENSİN...

Münazara yarışmamızda bugünkü kazanan 10/A

İngilizce Bilgi Yarışması

Mrt

Okulumuz Kız Pansiyonunda Yurdumun Değerleri Etkinliği kapsamında Gaziiz Ahmet CENGİZ ile pansiyon öğrencilerimiz bir araya getirilmiş ve güzel bir sohbet gerçekleştirilmiştir.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sarıkamış ŞBBK Anadolu Lisesi Şiir Dinletisi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sarıkamış ŞBBK Anadolu Lisesi Şiir Dinletisi 28 Aralık Çarşamba Günü gerçekleştirildi.

Ara

27 Aralık Mehmet Akifi Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kompozisyon yarışmasında Fatma Berrin Çamlı 1.,Berfin Altun 2.olmuştur.

İngilizce tiyatro

Kas

Kompozisyon yarışmasında ödül alan öğrenciler

Deneme Sınavı yapıldı.

Kas

Bu '''Öğretmenler Günü''nde öğretmenlerimizden Fulya ÇELİK,Kader ASLAN,Cemil TAŞ,Onur Can BALIKÇI adaylığı kalkan öğretmenler olarak yemin ettiler.