KARS / SARIKAMIŞ - Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuza adını veren Kahraman Binbaşı Şehit Bedir Karabıyık’ı şehadetinin yıl dönümünde okul müdürümüz,idaremiz,öğretmenlerimiz,

öğrencilerimiz ile birlikte andık.Kahraman şehidimize Rabbimizden rahmet diliyor,makamı âli,mekânı cennet olsun diyoruz.

Mrt

Okulumuz deneme sınavında derece yapan öğrencilerimiz için iftar yemeği düzenlendi. Program okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve deneme sınavında derece yapan öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Hiçbir zafere çiçekli yoldan gidilmez, Çanakkale geçilmedi geçilmez!

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Dolayısıyla okulumuzda düzenlenen programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

1-7 MART DEPREM HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TATBİKAT ÖNCESİNDE AFAD GÖREVLİLERİ DEPREM ÖNCESİ,SIRASI VE SONRASINDA YAPILMASI GEREKENLER HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZE BİLGİ VERDİ.

Şbt

Okulumuz hemşiresi Ecem YILDIRIM tarafından öğrencilerimize sağlık beslenme hakkında seminer verildi.

Şbt

Ruhi Destek Grubu aracılığıyla okul kütüphanemize katkı sağlayan tüm katılımcılara teşekür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında  ocak ayı  ‘’Anlamını Bul’’ ve ‘’Hatırlatmaca’’ etkinlikleri sınıflarımızda yapıldı.

Ara

21 ARALIK DÜNYA ROMAN KAHRAMANLARI GÜNÜ kapsamında okulumuzda Müdür Başyardımcımız Ayşe YILDIRIM,Müdür Yardımcımız Özgür Hakan TAŞDEMİR, etkinliği hazırlayan öğretmenlerimiz Zeliha TEPE ve Fulya ÇELİK, etkinliğin fotoğraflamasını ve video çekimini yapan öğretmenimiz Duygu ÇİLDİZ'in hazırlamış olduğu etkinliğimiz Sayın Kaymakamımız Enis ASLANTATAR ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman KIZILOK'un iştiraklarıyla okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Sayın Kaymakamımıza, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okul idaremize, ilgili öğretmenlerimize ve değerli öğrencilerimize okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Ara

27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolyısıyla okul hemşiresi Ecem YILDIRIM tarafından okulumuzda bilgilendirme yapıldı,pano yapıldı ve farkındalık oluşturmak için mavi giyinilip balon uçuruldu.

Kas

Her gün ilk dersin ilk 15 dakikasında öğretmenler ve öğrenciler birlikte kitap okuyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda hazırlanan programla kutlandı.Programı Zeliha TEPE ve Fulya ÇELİK ,panoyu Şeyma ALAN hazırlamışlardıır.Öğretmenlerimize ve programda yer alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma GÜnü dolayısıyla ilçe genelinde yayapılan liseler arası kompozisyon yarışmasında 11/A sınıfı öğrencilerinden Hilal KARABULUT ilçe genelinde 1. olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.Okulumuzdaki programı hazırlayan Rabia DEMİREL öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

ŞBBK ailesi Cumhuriyetin 100.yılını büyük coşkuyla kutladı.Şiirler,türküler ve yarışmaların olduğu programda eğlenceye doyuldu.Programı hazırlayan Zeliha TEPE ve Fulya ÇELİK öğretmenlerimize,konuşmalarında dolayı okul müdürümüz Ayhan KAYA'a,koroyla katkıda bulunan Şeyma ALAN'a teşekkür ediyoruz.